Mascha. - "Wij zijn trots op deze samenwerking"

,,

In mijn rol als CEO van Bye Bye Burnout heb ik op dagelijkse basis te maken met mensen die met stressklachten rondlopen. Naast de onrust in hun hoofd is een fysieke onrust in hun woonomgeving eerder regel dan uitzondering. Wij hebben Desiree al meerdere malen ingeschakeld om onze cliënten te helpen met het opruimen van hun woonomgeving. Desiree gaat kundig te werk en je merkt dat onze cliënten zichtbaar ontzorgt worden door haar interventie. Wij zijn trots op deze samenwerking en wat ons betreft zouden meer mensen Desiree moeten inhuren. Niet alleen omdat Desiree een fijne adem in je huis is, ook omdat zij ervaringsdeskundige is en weet hoe je in een burnout opknapt van een opgeruimd huis!

Monique. - "Rust, Orde, Overzicht en Geluk!"

,,

Als ik in een paar woorden mag omschrijven wat Desiree mij gebracht heeft is dat: Rust, Orde, Overzicht en Geluk! Mijn garage was een puinhoop. Een ongeorganiseerde ruimte met fietsen, dozen, oude kleding, gereedschap en noem maar op. Desiree heeft deze ruimte omgetoverd tot een overzichtelijke garage, waar alles zijn eigen plek heeft en waar we snel alles kunnen pakken en terugvinden. Daardoor pak ik nu veel sneller de fiets plus ik ben veel meer in mijn tuin te vinden. Aanrader dus!

Ellen. - "Wat een rust krijg je van het opruimen"

,,

Desiree straalt van oor tot oor als ze over het organiseren van je huis vertelt. Ik ken haar al een lange tijd, en tijdens een kop koffie maakte ze me enthousiast over het reorganiseren van mijn kleding kast.
Binnen enkele minuten vertelde ze me hoe ik mijn shirtjes, topjes, ondergoed en broeken moest vouwen om er mooie pakketjes van te maken die ideaal passen in mandjes zodat je kledingkast er altijd opgeruimd uitziet.
Nadat onze koffiedate erop zat ging ik enthousiast aan de slag, sloeg heel wat mandjes in bij de action en vouwen maar. In enkele uurtjes was mijn kast opgeruimd, alles wat ik al jaren niet meer aantrok eruit en de rest netjes opgevouwen.
Wat een rust krijg je van het opruimen en zo een voldaan gevoel als je met trots naar je opgeruimde kast kijkt. Nu nog de rest van mijn huis ;)

Nadia. - "Wauw wauw wauw!!"

,,

Ik was zo onrustig, een eigen woning en elk 'hok', elke kast zat vol, te vol...
Dankzij Desiree kreeg ik zowel rust in mijn hoofd, als in en rondom mijn woning.

Wauw wauw wauw!! Samen met Desiree 'ontspullen' en organiseren. We zijn begonnen met mijn kledingkast, elk kledingstuk hebben we vastgepakt, bekeken en beoordeeld. Uiteindelijk 3! vuilniszakken lichter en een georganiseerde kast. Want het was niet alleen vuilniszakken vullen, nee, ook is me door Desiree geleerd hoe ik mijn kast netjes kan organiseren door middel van een mooie vouwtechniek. Zo fijn en effectief.
We gingen verder met de zolder, de garage en het tuinhuis. Alles stond vol... Desiree wist exact waar en wanneer ik hulp nodig had bij het maken van een keuze (bewaren of niet bewaren). Er waren ook een paar emotionele momentjes, hierin gaf ze me de tijd en ruimte om het moment te verwerken zodat we daarna weer verder konden met onze opruimsessie.
Ik raad het iedereen aan, maakt zoveel verschil. Nogmaals dank voor de hulp!