Werkwijze.

Super! Je wilt meer weten over hoe het ontspullen, opruimen en organiseren voor de lange termijn allemaal in zijn werk gaat. Het feit dat je op mijn website zit betekent dat er iets je aangetrokken heeft in het idee. Er is een noodzaak, wat die ook mag zijn, het is tijd om een stap te zetten en door te pakken!

Overweeg deze punten eens. Je gaat op vakantie, daar investeer je tijd in jezelf. Je volgt misschien een cursus via je werk, daar investeer je tijd in. Stel jezelf de vraag wanneer je voor het laatst in jezelf geïnvesteerd hebt?

Gesprek!

In een kennismakingsgesprek ontdek ik graag samen met jou wat je opruimdoel is en welk gedeelte van je huis je wil aanpakken. Ik neem graag een kijkje om een inschatting te maken van hoe lang we nodig gaan hebben om jouw doel te bereiken.

Avontuur!

We gaan het opruimavontuur samen aan! Ik geef je tips om je te helpen kiezen wat kan blijven en wat weg mag. Zodra dat duidelijk is geef ik je ideeën over de organisatie van je overgebleven spullen. Daarbij leer ik je opbergtechnieken die je zelf kan implementeren om zo voor altijd georganiseerd te blijven. Ik leer je desgewenst ook over de verschillende online verkoopmogelijkheden om je spullen op een snelle en veilige manier aan de man te brengen. Op deze manier verdien ik mezelf natuurlijk ook gewoon weer terug.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een paar kamers, of iedere kamer in je huis aanpakken. Van kelder tot slaapkamer, van zolder tot keuken. 

Terugpakken!

Na drie of zes maanden - afgestemd op jouw wensen - kom ik terug voor een uurtje om te kijken hoe het gaat en kan ik je eventueel nog tips geven. Plus ik ben op gezette tijden van de week bereikbaar om je even dat steuntje in de rug te geven per telefoon of anderszins indien nodig.

The Sky is the Limit!

Mocht je dan nog verdere assistentie wensen, kunnen we daar natuurlijk over praten. In mijn ervaring zie ik dat wanneer het eenmaal ‘ontspuld’ en georganiseerd is, het zoveel makkelijker is om het bij te houden en heb je daar dan ook daadwerkelijk de motivatie voor. Alles in je huis heeft dan immers een thuis.

De methoden die ik je aanleer zorgen er namelijk voor dat je je leven lang opgeruimd blijft.  Een slimme en lange termijn investering in jezelf en je welzijn dus! Wanneer is het laatst dat je in jezelf geïnvesteerd hebt?

De ervaring leert dat als je de methoden gewend bent, het bijna verslavend is om het netjes te houden – trust me…I know.