Vrijwillige vrijdag.

Bij OrganiDes begrijpen we dat professional organisen niet alleen over het creëren van een geordende ruimte gaat, maar ook over het verbeteren van de levenskwaliteit. Graag wil ik dan ook een positieve impact te maken in en teruggeven aan de gemeenschap.

Daarom kondig ik heel graag mijn nieuwe initiatief aan: "Vrijwillige Vrijdag". 

Eenmaal per maand op vrijdag, bied ik drie uur lang gratis professionele organisatiehulp aan. Het is mijn manier om iets terug te geven aan de gemeenschap en op deze manier mijn kennis en skills te delen met degenen die het het meest nodig hebben.

Tijdens "Vrijwillige Vrijdag" zet ik me in om samen met jou een ruimte te transformeren en een verschil te maken in je leven. Of het nu gaat om het opruimen van een rommelige zolder, het organiseren van een overvolle kledingkast of het stroomlijnen van je kantoor, ik sta klaar om te helpen.

Het doel is om meer dan alleen georganiseerde ruimtes te creëren; we willen ook vreugde en rust brengen in het dagelijks leven van mensen. Door deel te nemen aan "Vrijwillige Vrijdag", kun je zien hoe organisatie een positieve impact kan hebben en hoe het een verschil kan maken in je leven. 

Weet je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken en er wellicht niet om durft te vragen of iemand die het nodig heeft maar de financiële middelen niet heeft?  Neem dan contact mij ons op en vertel me waarom die iemand die je kent onze hulp nodig heeft. Samen kunnen we een positieve draai geven aan het leven van die persoon. 

Meer weten?

NEEM CONTACT OP